Vaunun-
pesukoneet

Pesu- ja desinfiointikoneet kuljetusvaunuille, sängyille, kontanereille ja tilaa vieville tavaroille. Steelco on kehittänyt laajan valikoiman vaununpesukoneita kaikenkokoisten keskusvälinehuoltojen tarpeisiin soveltuvaksi. Pesu- ja desinfioitikapasiteetin optimoimiseksi valikoimaamme kuuluvat sekä liuku- tai saranaovimalleja, joita on saatavilla eri pesukammion leveyksillä, syvyyksillä ja korkeuksilla.

Steelco LC80 BOT vaunupesukone

LC20

Vaununpesukone kääntöovella erilaisten kuljetusvaunujen, laatikoiden, containereiden ja instrumenttien lämpö- tai lämpökemialliseen pesuun ja desinfiointiin. Kompakti koko ja suuri täyttömäärä. Saatavana 1-ovisena ja läpiantomallina.

Steelco LC20 vaununpesukone

LC80

Vaununpesukone liukuovella erilaisten kuljetusvaunujen, laatikoiden, containereiden ja instrumenttien lämpö- tai lämpökemialliseen pesuun ja desinfiointiin. Saatavana 1-ovisena ja läpiantomallina.

Steelco LC80 vaunupesukone

LC80 BOT

Vaununpesukone liukuovella sopii sairaalasänkyjen, leikkaussalipöytien ja apuvälineiden lämpö- tai lämpökemialliseen pesuun ja desinfiointiin. Näissä malleissa on 1200 mm leveä pesukammio.
Saatavana yksi- ja kaksiovisena sekä manuaali- tai automaattiovisena.

Steelco LC80 BOT vaunupesukone