Ultraääni-
pesukoneet

Steelco on kehittänyt innovatiivisen valikoiman ominaisuuksiltaan ja kooltaan erilaisia ultraäänilaitteita, jotta välinehuolloissa voidaan käsitellä jopa monimutkaisia mikrokirurgisia instrumentteja niiden valmistajan ohjeiden mukaan.

US80

US 80 ultraäänipesukone on kehitetty erityisesti monimutkaisille kanyloiduille instrumenteille, joissa ultraääniteho yhdistyy Steelcon aktiiviseen huuhtelutekniikkaan. Kertatäyttö 12 kanyloitua instrumenttia

US100-200

Yleiskäyttöiset US 100 ja US 200 vastaavat välinehuollon tarpeisiin, joissa tarvitaan suurikapasiteettisia ultraäänipuhdistusyksiköitä instrumenttien esikäsittelyyn. Kertatäyttö 3 x Din-koria

US300

Erityisesti monimutkaisille instrumenteille

US 300 lämpödesinfoiva ultraäänipesukone on kehitetty monimutkaisille kanyloiduille instrumenteille, joissa ultraääniteho yhdistyy Steelcon aktiiviseen huuhtelutekniikkaan.
Kertatäyttö 40 kanyloitua instrumenttia.

US1000

Steelco US 1000 on suunniteltu integroitavaksi suuritehoisiin automatisoituihin keskusvälinehuoltoihin vähentämään pesuun kuluvaa kokonaisaikaa. Käytetään esipesuyksikön ja automaattisesti täytettävien pesu- ja desinfiointikoneiden välissä.
Kertatäyttö 18 x Din-koria