Keskikokoiset pesu- ja desinfiointikoneet

Huippulaatu ja erinomaiset patentoidut toiminnot takaavat perusteellisen puhdistuksen instrumenttien uudelleenkäsittelyssä. Steelco on järjestelmätoimittaja automatisoidun pesun ja desinfioinnin alalla. Keskusvälinehuolloille suunnattu tuotevalikoimamme tarjoaa laajimman valikoiman instrumenttien uudelleenkäsittelylaitteita ja automaatiojärjestelmiä sekä innovatiivista puhdistustekniikkaa vastauksena asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.

DS600

Saranaovellinen, saatavana joko 1-ovisena tai läpiantavana 2-ovisena mallina. Toimenpideinstrumenttien joustavaan pesuun, desinfiointiin, kuivakseen ja validointiin. Lastaus ja purku voidaan suorittaa myös kätevästi siirtovaunujen avulla. Kertatäyttö esim. 8 x DIN 1/1 koreja.

DS610

Saranaovellinen, saatavana joko 1-ovisena tai läpiantavana 2-ovisena mallina, vakio- tai fast cycle- versiona. Lastaus ja purku voidaan suorittaa kätevästi myös siirtovaunujen avulla. Kertatäyttö esim. 10 x DIN 1/1 koreja.

DS610 SL

Täysautomaattinen pesu- ja desinfiointikone, jossa on moottoroitu pystysuora liukuva ovi ja joka on saatavana yksi- tai kaksiovisena läpiantoversiona, vakio- tai fast cycle- versiona. Tämän mallin suuri kapasiteetti takaa jatkuvasti testatun ja tehokkaan pesu- ja desinfiointitehon instrumenteille. Kertatäyttö esim. 10 x DIN 1/1 koria.

DS800

DS750/DS800 tehokasta pesu- ja desinfiointikykyä kasvaviin instrumenttihuollon tarpeisiin. Kapasiteetti esim. 12 x 1/1 DIN-koria. Voidaan yhdistää Steelcon automaattisiin kuljetusjärjestelmään.