Keskikokoiset pesu- ja desinfiointikoneet

Huippulaatu ja erinomaiset patentoidut toiminnot takaavat perusteellisen puhdistuksen instrumenttien uudelleenkäsittelyssä. Steelco on järjestelmätoimittaja automatisoidun pesun ja desinfioinnin alalla. Keskusvälinehuolloille suunnattu tuotevalikoimamme tarjoaa laajimman valikoiman instrumenttien uudelleenkäsittelylaitteita ja automaatiojärjestelmiä sekä innovatiivista puhdistustekniikkaa vastauksena asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.

Steelco DS 610 pesu- ja desinfiointikone

DS 610 G2

Saranaovellinen malli. Toimenpideinstrumenttien joustavaan pesuun, desinfiointiin, kuivakseen ja validointiin. Lastaus ja purku voidaan suorittaa myös kätevästi siirtovaunujen avulla. Kertatäyttö esim. 12 x DIN 1/1 koreja.

Steelco DS 610 G2 pesu- ja desinfiointikone

DS 610 SL G2

Moottoroitu liukuovi mahdollistaan tilaasäästävän asennuksen. Toimenpideinstrumenttien joustavaan pesuun, desinfiointiin, kuivakseen ja validointiin. Lastaus ja purku voidaan suorittaa myös kätevästi siirtovaunujen avulla. Kertatäyttö esim. 12 x DIN 1/1 koreja.

Steelco DS 610 SL G2 pesu- ja desinfiointikone

DS600

Saranaovellinen, saatavana joko 1-ovisena tai läpiantavana 2-ovisena mallina. Toimenpideinstrumenttien joustavaan pesuun, desinfiointiin, kuivakseen ja validointiin. Lastaus ja purku voidaan suorittaa myös kätevästi siirtovaunujen avulla. Kertatäyttö esim. 8 x DIN 1/1 koreja.

Steelco DS600 pesu- ja desinfiointikone

DS610

Saranaovellinen, saatavana joko 1-ovisena tai läpiantavana 2-ovisena mallina, vakio- tai fast cycle- versiona. Lastaus ja purku voidaan suorittaa kätevästi myös siirtovaunujen avulla. Kertatäyttö esim. 10 x DIN 1/1 koreja.

Steelco DS610 pesu- ja desinfiointikone

DS610 SL

Täysautomaattinen pesu- ja desinfiointikone, jossa on moottoroitu pystysuora liukuva ovi ja joka on saatavana yksi- tai kaksiovisena läpiantoversiona, vakio- tai fast cycle- versiona. Tämän mallin suuri kapasiteetti takaa jatkuvasti testatun ja tehokkaan pesu- ja desinfiointitehon instrumenteille. Kertatäyttö esim. 10 x DIN 1/1 koria.

Steelco DS610 SL pesu- ja desinfiointikone