Kuivauskaapit

Kuivauskaappi kuivaa nopeasti instrumentit, laitteet ja yleisesineet. Yksi- tai kaksiovinen lasiovi mahdollistaa varastoitujen tavaroiden nopean silmämääräisen tarkastuksen.

Steelco kuivauskaappi banner
Steelco kuivauskaapit

ID300

Steelco ID 300 instrumenttien kuivauskaappi on saatavana yksi- tai kaksiovisena. Lasiovi mahdollistaa varastoitujen tavaroiden nopean silmämääräisen tarkastuksen.

Anestesia- ja instrumenttitarvikkeiden erillinen kuivaus lisää pesu- ja desinfiointikoneiden kapasiteettia. Kuivauskaappiin mahtuu kerralla enemmän kuin kahden pesukoneen pestyt tuotteet. Saatavilla lisävarusteena yhteet ontoille instrumenteille, kosteusmittari ja UV kuivausilman käsittely.

Lukittavat ovet ovat asentaessa muunnettavissa oikea- tai vasenkätisiksi.
Kapasiteetti 18 DIN 1/1 -tasoa 9 irrotettavalle hyllylle.

Steelco ID 300 instrumenttien kuivauskaappi

AD400

Steelco AD 400 anestesia välineiden kuivauskaappi on saatavana yksi- tai kaksiovisena. Lasiovi mahdollistaa varastoitujen tavaroiden nopean silmämääräisen tarkastuksen.

Steelco AD 400 kuivauskaappi kuivaa nopeasti instrumentit, laitteet ja yleisesineet. Siinä on erilliset liitännät, jotka mahdollistavat anestesiainstrumenttien sisäpuolisen kuivauksen. Tavarat säilytetään valvotussa ympäristössä HEPA H14 -suodatetun ilmavirran kierron ansiosta.

Lukittavat ovet ovat asentaessa muunnettavissa oikea- tai vasenkätisiksi.
Nro. 3 AN-kasettia yhteensä 36 anestesialetkulle
Nro. 8 DIN 1/1 -tasoa 8 irrotettavalla hyllyllä

Steelco AD 400 kuivauskaappi