Autoklaavit

Steelco on kehittänyt täyden valikoiman suurikapasiteettisia autoklaaveja saadakseen täydellisen ratkaisun mihin tahansa keskusvälinehuoltoon, yksittäiseen leikkaussalin huoltoyksikköön tai lääkäriasemalle.

Näiden sterilointilaitteiden merkittävimpiä ominaisuuksia on monipuolisuus, helppo käsiteltävyys, korkea suorituskyky ja luotettavuus. Yhden STU:n käsittelystä 18 STU:han sykliä kohden, jokaisessa täyden valikoimamme höyrysterilointilaitteiden mallissa yhdistyvät korkea tuottavuus ja kustannustehokkuus: tehokas ratkaisu välinehuollon taloudellisuuden parantamiseen.

Steelco autoklaavit

VS4-18 G2

Steelco höyryautoklaavit kapeamalli, leveys vain 950mm.Optiona saatavilla automaattinen intergroitu Bowie & Dick-testijärjestelmä, Höyryyn tiivistämättömien kaasujen -mittausjärjestelmä, vedensäästöjärjestelmä, autostart, RO-veden esilämmitysjärjestelmä ja erilaiset automaattiset syöttö- ja purkujärjestelmät. Kapasiteetti 4-12 koria.

Steelco VS4-18 G2 höyryautoklaavi

VS4-18 SC G2

Steelco höyryautoklaavit, leveys 1250mm.Optiona saatavilla automaattinen intergroitu Bowie & Dick-testijärjestelmä, Höyryyn tiivistämättömien kaasujen -mittausjärjestelmä, vedensäästöjärjestelmä, autostart, RO-veden esilämmitysjärjestelmä ja erilaiset automaattiset syöttö- ja purkujärjestelmät. Kapasiteetti 4-12 koria.

Steelco VS4-18 SC G2 höyryautoklaavi

VS 6-18 H G2

Steelco höyryautoklaavit matalasyöttöinen 300mm, leveys 1660mm.Optiona saatavilla automaattinen intergroitu Bowie & Dick-testijärjestelmä, Höyryyn tiivistämättömien kaasujen -mittausjärjestelmä, vedensäästöjärjestelmä, autostart, RO-veden esilämmitysjärjestelmä, kengurulogistiikka-järjestelmä ja erilaiset automaattiset syöttö- ja purkujärjestelmät. Kapasiteetti 6-18 koria.

Steelco VS 6-18 H G2 höyryautoklaavi

VS 2

Steelco höyryautoklaavit, leveys 760mm.Optiona saatavilla autostart ja ilmantunnistin. Kapasiteetti 2 koria.

Steelco VS 2 höyryautoklaavi

VS 1

Steelco höyryautoklaavit, leveys 635mm.Optiona saatavilla autostart ja ilmantunnistin. Kapasiteetti 1 koria.

Steelco VS 1 höyryautoklaavi