Huuhtelu- ja desinfiointikoneet

Lämpödesinfiointi on suositeltu ja tehokkain tapa desinfioida kaikki uudelleenkäytettävät esineet. Desinfioivassa huuhtelukoneessa pestään alusastiat, portatiivit, virtsapullot ja virtsan keräysastiat. Desinfioivat huuhtelukoneet auttavat osaltaan sairaalainfektioiden hallinnassa ja voivat parantaa merkittävästi henkilöstön työoloja.

Steelco huuhtelu- ja desinfiointikoneet

BP100HXL

Suuri täyttömäärä. Kertatäyttö 2 alusastiaa ja niiden kannet sekä 4 virtsapulloa ja 1 alusastia kannella tai 3 virtsapulloa tai 1 portatiivi tai 2 ämpäriä ja 4 virtsapulloa. Saatavilla pesuteline myös suihkupäille ja – letkuille. Manuaalinen tai kosketusvapaa automaattinen luukun avaus. Saatavilla myös Hepa-kuivaus koneeseen.

BP100HLA

Kertatäyttö esimerkiksi 2 virtsapulloa ja 1 alusastia kannella. Liukuva lasiluukku toimii joko kosketusvapaalla kytkimellä tai jalkapolkimella.

Steelco BP100HLA huuhtelu- ja desinfiointikone

BP100HE

Kertatäyttö esimerkiksi 1 virtsapullo ja 1 alusastia kannella tai 3 virtsapulloa. Manuaalinen, puoliautomaattinen tai täysautomaattinen luukun avaus.

Steelco BP100HE huuhtelu- ja desinfiointikone

BP100HSER

Kertatäyttö esimerkiksi 1 virtsapullo ja 1 alusastia kannella tai 2 virtsapulloa. Manuaalinen, puoliautomaattinen tai täysautomaattinen luukun avaus.

Steelco BP100 HSER huuhtelu- ja desinfiointikone